Uitslagen competitie week12

De vakantieperiode zit er weer op en deze week zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe jaar gespeeld. Met nog drie wedstrijden te gaan en voor diverse teams uitzicht op het kampioenschap gaan we nog een paar spannende weken tegemoet.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde vrijdagavond uit tegen WSV Badminton in Apeldoorn en heeft er een gelijkspel uit weten te halen. Het team staat met drie punten voorsprong op de eerste plaats.

Het tweede team Amptmeijer 2 moest het dit weekend doen zonder Jeroen (vakantie) en Esmee (ziek). Ze speelden thuis tegen Harderwijk en hebben er ook een gelijkspel uitgesleept. Hiermee bezetten ze nog altijd de derde plaats.

Het derde team TTL Wezep speelde uit tegen Amersfoort en moest het zonder de geblesseerde Joachim doen. Dit bracht ze op een 6-2 verlies. Dit brengt ze op 5 punten achterstand van de nummer 1. Volgende week spelen ze tegen deze koploper.

Het vierde team Kamphuis moest het ook met een speler minder doen door een geblesseerde Gerard. Ze speelden thuis tegen het derde team van Heerde en wisten er een gelijkspel uit te halen. De uitslag van de nummer 1 is nog niet bekend, maar het blijft stuivertje wisselen om de eerste positie.

Het herenteam Bakker speelde thuis tegen Ricochet. Ze waren goed op dreef en hebben met 7-1 gewonnen. Hiermee staan ze nog altijd op de eerste plaats.

Het jeugdteam speelde uit tegen Swift uit Swifterband en heeft met 1-5 weten te winnen. Hiermee staan ze nog altijd op de vijfde plek.

Volgende week spelen het eerste en derde team en het jeugdteam thuis. De teams kunnen alle aanmoedigingen goed gebruik in de strijd om de kampioenschappen, dus kom tussen 13.00 en 16.30 ook even kijken en voor ze juichen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.