Derde team blijft in de race om kampioenschap na winst

Afgelopen zaterdag 20 januari heeft het derde team team TTL Wezep een mooie, spannende wedstrijd gespeeld tegen de nummer 1 Flevoland uit Lelystad. Het team uit Wezep stond bij aanvang van deze speelronde 5 punten onder Flevoland mede door de 6-2 nederlaag van vorige week tegen Amersfoort.

De thuiswedstrijd tegen Flevoland is door Amptmeijer Badminton ‘80 gewonnen met maar liefst 6-2, dus het team wist het verschil met Flevoland weer terug te brengen naar 1 punt.

Volgende week kunnen zowel TTL Wezep als Flevoland dus nog een gooi doen naar het kampioenschap. Je kunt je voorstellen dat het erg spannend gaat worden.

Toen iedereen warm was en de winnaarsmentaliteit hadden ingeschakeld gingen we fanatiek beginnen aan de eerste dubbel. Gelukkig kon Joachim weer deelnemen aan de wedstrijd en wist hij samen met Thomas de herendubbel in een spannende 3-setter te winnen.

De dames waren er ook helemaal klaar voor en hadden er heel veel zin in. De dames begonnen de wedstrijd volle goede moed. Uiteraard begonnen Jacobien en Miranda met het terug slaan van de shuttles maar helaas konden ze hier niet genoeg punten uit halen. De eerste en helaas ook de tweede set wisten zij niet te winnen.

Vervolgens de singles. Thomas mocht het spits afbijten en deed dat met een knappe, fantastische, briljante, buitengewoon fabelachtige, fameuze, geweldige, grandioze en vooral mieterse overwinning op Nigel. Uitslag 21-17 21-13.

Onze redder in nood was vandaag Hendri Hollander. Hij heeft de single gespeeld omdat Joachim nog te veel last van zijn enkel had. Helaas wist Hendri niet te winnen van Jeroen. Uitslag: 18-21 22-24. Hendri, hartelijk dank voor je invalbeurt.

Ook de dames singles werden gewonnen. Jacobien en Miranda speelden allebei erg goed en wisten hun potten te winnen met respectievelijk 21-13 21-11 en 21-11 en 21-8. Keurig!

Vol zelfvertrouwen en goede moed gingen we vervolgens de mixen in. Joachim en Jacobien speelden een als vanouds snelle en makkelijke mixdubbel en wisten met 21-4 en 21-10 te winnen.

Thomas en Miranda speelden een spannende partij, in een 3-setter wisten zij met 21-18, 18-21 en 21-14 de partij naar hun hand te zetten.

Al met al een dikke 6-2 overwinning op de nummer 1. Het was een gezellige wedstrijd en de volgende wedstrijd zal gespeeld worden bij Dronten thuis.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.