Uitslagen competitie speelweek 13

Met nog maar 1 wedstrijd te gaan voor alle teams zit het seizoen er volgende week al weer op. Maar eerst moet iedereen de zenuwen nog in bedwang houden en de nodige punten binnen halen terwijl er word geknokt om het kampioenschap.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde thuis tegen Barneveld gelijk. Hiermee staan ze nog altijd op de eerste plaats. Maar hun concurrent moet vandaag nog spelen, dus het is nog even afwachten wat dat voor de stand gaat betekenen. Dinsdagavond spelen ze uit tegen Leusden waarbij alle punten van het grootste belang zijn.

Het tweede team Amptmeijer 2 speelde uit tegen Bas Badminton en heeft verloren met 5-3. De kans is dan ook groot dat dat team kampioen gaat worden. Ons team bezet de derde plaats en staat daar veilig. Volgende week spelen ze thuis tegen Putten, wat momenteel onderaan de poule staat.

Het derde team TTL Wezep had door het verlies van vorige week een flinke achterstand opgelopen. Ze speelden zaterdag tegen de nummer 1 en moesten de schade weer in zien te te lopen. Dit is aardig gelukt door met 6-2 te winnen van Flevoland. Hiermee staan ze op 1 punt achterstand op de tweede plaats. Het gaat er volgende week dus om spannen als ze tegen Dronten spelen terwijl Flevoland het opneemt tegen het team dat nu laatste staat.

Het vierde team Kamphuis speelde uit tegen Dronten en had ook nog wat punten bij elkaar te sprokkelen. Het is nog even afwachten of de winst van 3-5 voldoende is, de uitslag van directe concurrent Heerde 1 is nog niet bekend. Volgende week nemen beide teams het thuis tegen elkaar op, waarbij er dus letterlijk om het kampioenschap gespeeld gaat worden.

Het herenteam Bakker speelde vrijdagavond uit tegen ’t Veen een heeft met 0-8 gewonnen. Dit brengt ze weer op de eerste plaats, terwijl de uitslag van nummer 2 OSM Badminton nog niet bekend is. Volgende week speelt het team thuis tegen Inside ’82 en hopen zij het kampioenschap te mogen vieren in het bijzijn van hun sponsor.

Het meisjesteam Amptmeijer 3 speelde thuis tegen Amersfoort en heeft er een gelijkspel uit weten te halen. Dit brengt ze naar de vierde plaats. Volgende week spelen zij hun laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Hoevelaken.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.