Vierde team pakt winst, maar is dit voldoende?

Afgesproken was dat Eline zou rijden.  Zij was van mening dat zij het gehele team kon vervoeren.Vlak voor het vertrek bedacht ze dag haar auto achterin maar plek had voor 2 personen. Ja, en we waren met 5. Een Imperial met skybox had ze gelukkig niet. Willem en Mark zijn daarom samen vertrokken naar Dronten.

Aldaar kwamen we ongeveer tegelijk aan.

De sporthal was nog gesloten en we moesten wachten.

Mark had zijn telefoon in de hand. Plotseling begon hij hard te draven en raakte toen na enkele honderden meters snel uit het zicht. Enkele dagen tevoren was er in het nieuws  iets geweest over een verwarde man ergens in het land. We dachten nog het zal toch niet………..

Maar nee na enkele minuten kwam Mark toch terug. Hij lachte en zag er niet verward uit. Wat was er dan aan de hand? Mark had in Dronten nabij de sporthal zijn laatste POKEMON-Figuur gevonden.

Enkele bekenden van Dronten verwelkomden ons, onder meer Bert van Zweden.

Wat Mark en Willem onderweg aan tactiek besproken hadden zal niemand weten, maar na twee mooie sets van dit duo “jong en oud” stond het 1-0. Goed voorbeeld doet goed volgen dachten onze dames Sharon en Eline. Dus 2-0.

Gerard begon aan zijn single. Gerard had vorige week niet gespeeld. Misschien wilde hij speeltijd inhalen. In de eerste set had hij een mooie voorsprong, maar zijn tegenstander kwam terug en won. Vervolgens liet  Gerard zien een taaie rakker te zijn en won de twee volgende sets. Na deze match vertelde de tegenstander van Gerard dat hij ging stoppen met badminton. Hij mompelde iets over studie, maar dat geloof ik niet na dit partijtje.

Sharon startte heel goed, maar eindigde een 3-setter met 20-22 verlies. Mark knalde in de eerste set zijn tegenstander Wil van de baan. Maar ook dit is een ouwe taaie. Mark verloor ook met een 3-setter met alweer 20-22 verlies. Eline walste relaxt over haar tegenstander heen.

De beide mixen werden verdeeld, Eline en Gerard wonnen, Sharon en Willem verloren. Sharon laat het duiken maar aan Willem over. Als je dat niet goed doet kun je je maar zo blesseren.

Kortom 5-3 winst.

We moeten volgende week heel erg ons best doen om nog kampioen te worden.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.