Eerste team mist net het kampioenschap

Afgelopen dinsdagavond heeft het eerste team Amptmeijer 1 een uitwedstrijd gespeeld in Leusden. Het team stond op een gedeelde eerste plaats en moest zoveel mogelijk punten meenemen om nog in de race te blijven. Voor het team van Leusden zou het ook een belangrijke wedstrijd zijn waarin zij hoopten degradatie te kunnen voorkomen.
De heren en dames van Wezep zijn gestart met de dubbels, beiden hadden een derde set nodig om het punt te verdelen. De heren kwamen net te kort, de dames van Wezep haalden het punt wel binnen. In de singels verliep het bij de dames wat makkelijker dan de heren. De dames konden in twee sets het punt voor Wezep bijschrijven. De heren Cornel en Hendri hadden een erg spannende singel waarin alles werd gegeven. Dit werd helaas niet beloond toen beide singels in de derde set met 22-20 verloren gingen.
Cornel en Vera speelde een goede mix, Hendri en Dianne kwamen net te kort waardoor hun partij verloren ging. Eindstand 4-4. Zou dit voldoende zijn voor het kampioenschap?
Vandaag heeft onze concurrent voor het kampioenschap een 6-2 winst gespeeld waardoor wij op een tweede plaats zijn geƫindigd.
Cornel bedankt voor het invallen!
Geplaatst in Competitie, Nieuws.