Uitslagen competitie week 14

De laatste wedstrijden van het seizoen zijn gespeeld en daarmee kunnen we de definitieve standen opmaken. De conclusie is dat het een seizoen van net-niet is geworden en we geen kampioenen hebben mogen kronen. Maar we zijn nog in afwachting van de uitslag van de concurrent van het eerste team. Onze toppers hebben het goed gedaan!

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde dinsdagavond uit tegen Leusder BC en heeft er een gelijkspel uitgesleept. Concurrent Beca moest hun wedstrijd vanochtend pas spelen en we zijn nog in afwachting van deze uitslag wie er daadwerkelijk kampioen gaat worden. Een 5-3 verlies valt uit in het voordeel van het eerste team, maar wat hebben ze nu daadwerkelijk gedaan?

Het tweede team Amptmeijer 2 speelde thuis tegen Putten. Ze wilden niet achterblijven bij het eerste team en noteerden ook een gelijkspel. Ze speelden dit seizoen voor het eerst in de eerste klasse en hebben zich zeer goed stand weten te houden door te eindigen op de derde plaats.

Het derde team TTL Wezep speelde uit tegen Dronten. Met een punt achterstand op de koploper gingen ze de wedstrijd in. Helaas hebben ze met 2-6 verloren. Hierdoor zijn ze op de tweede plaats geëindigd in de tweede klasse.

Het vierde team Kamphuis speelde thuis tegen Heerde, de koploper. Met een 6-2 winst zouden ze nog kampioen mogen gaan noemen. Helaas verliep de wedstrijd anders dan gepland en is de uitslag 3-5 geworden. Ook zij eindigen dus op de tweede plaats.

Het herenteam Bakker ging gelijk op met hun concurrent. Deze had vrijdagavond al gespeeld en de heren moesten met 8-0 winnen om kampioen te worden. In de tweede dubbel ging echter het punt verloren. De geweldige 7-1 winst tegen Inside  ’82 levert ze dus de tweede plaats op.

Het meisjesteam Amptmeijer 3 speelde uit tegen Hoevelaken. Ze hebben verloren met 1-5. Daarmee eindigen ze op de vijfde plaats. Een keurige prestatie aangezien ze dit seizoen voor het eerst competitie spelen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.