Sportieve 32e editie Kamphaltoernooi

De 32e editie van het nationale Kamphaltoernooi voor badminton is zaterdag 24 maart gespeeld in De Kamphal. De organisatie van dit toernooi ligt in handen van Amptmeijer Badminton ’80. Er doen dit jaar veel regionale spelers mee, maar er zijn ook deelnemers uit Arnhem, Almere, Amersfoort, Slotermeer, Bussum, Naarden, Dalfsen en Groningen. In de diverse onderdelen is er hard gestreden deze gezellige dag.  

Om 8.30 uur zijn de eerste wedstrijden van start gegaan. De dag is gezellig verlopen en er waren vele leuke en spannende partijen te zien. In totaal zijn er 172 wedstrijden gespeeld, waarvan er 42 een derde set nodig hadden om tot een winnaar van de partij te komen. Het niveau van de spelers lag zeer dicht bij elkaar. Er zijn gelukkig geen blessures gevallen dit jaar.

Even na 20.00 is de laatste shuttle gespeeld en kon de zaal weer worden opgeruimd en kon de prijsuitreiking van start gaan.

Winnaars:

HE2: 1. Rolf Oostenbrink  2. Richard van Winkoop
DE2: 1. Rinske Deriga 2. Mayke Welten
HD2: 1. Rick Verstappen / Erik Wolf  2. Kenneth Wiessenberg / Richard van Winkoop
DD2: 1. Carmen van de Lustgraaf / Mayke Welten  2. Pauline van Haperen / Floor Maassen
GD2: 1. Rolf Oostenbrink / Mayke Welten  2. Kjelt van den Hazel / Carmen van de Lustgraaf

HE5: 1. Ezra Gommers  2. Joris van Engelen
DE5: 1. Edith Epema  2. Wilma Veldhuizen – Stoffer
HD5: 1. Derbert van Heerde / Joéli Residay  2. Johan Drenthen/ Reitse Terpstra
DD5: 1. Chantal Rensink / Naomi Rensink  2. Inge Brummelhuis / Wilma Veldhuizen – Stoffer
GD5: 1. Brian van der Wiel / Inge Brummelhuis  2. Reitse Terpstra / Chantel Tiekstra

HE7: 1. Max Eikelenboom  2. Taco Buissant Des Amorie
DE7: 1. Eline Kamphuis  2. Sharon van Ommen
HD7: 1. Vincent de Grijff / Arjan Spijkerboer  2. Tim Bisschop/ Taco Buissant Des Amorie
DD7: 1. Eline Kamphuis / Sharon van Ommen 2. Celine Ouart / Suzan Pieters
GD7: 1. Arjan Spijkerboer / Gwendolyn Wielandt  2. Ferdinand Tijssen / Nicole Spiele

DD9: 1. Linda van Dorp / Joke Koerhuis 2. Sandra van Engelen / Gwendolyn Wielandt
GD9: 1. Alfred Scholten / Linda van Dorp 2. Vincent de Grijff / Gwendolyn Wielandt

Van Amptmeijer Badminton ’80 zijn er aantal spelers die het goed hebben gedaan. Eline Kamphuis heeft de DE7 gewonnen. Samen met Sharon van Ommen heeft zij tevens de DD7 gewonnen. De DD9 is gewonnen door Linda van Dorp en Joke Koerhuis. Van Dorp heeft samen met Alfred Scholten ook nog de eerste prijs gewonnen in de GD7. Gerald van Dijk is gedeeld derde geworden in de HE5. Cornel van Dorp en Rémon van de Werfhorst hebben de gedeeld derde plaats in de HD5 behaald. Willem Burger en Mark Veldhuis hebben de gedeeld derde plaats in de HD7 behaald. Sharon van Ommen is tweede geworden in de DE7. En in de GD9 zijn Jan Meijer en Joke Koerhuis tenslotte nog derde geworden.

De dag is soepel en vlot verlopen door de hulp van alle vrijwilligers: Harmke, Lubbert en Rémon van de Werfhorst, Arie Lourens, Wim Jansen, Pauline van Zweden, Hellen Laarman en masseur G. Koops.

Supermarkt Lidl heeft gezorgd dat alle sporters de gehele dag voorzien waren van wat gezonde snacks in de vorm van appels en bananen. De finaleshuttles zijn gesponsord door Bestratingsbedrijf G. van Gelder/Fijn B.V. uit Hattemerbroek.

 

Bekijk alle foto’s van deze dag hier.

Geplaatst in Nieuws.