Open Avond op 11 april

Badminton staat bekend als een leuke bezigheid voor op vakantie. Maar wist je dat het beoefenen van de sport veel meer inhoud? Amptmeijer Badminton ’80 heeft daarom een film ontwikkeld om iedereen kennis te laten maken met de echte badmintonsport: https://www.youtube.com/watch?v=ROH3NHTlgdY&t=2s. Lijkt jou dit ook wel leuk? Dan ben je van harte welkom bij ons op de vereniging, bijvoorbeeld tijdens onze Open Dag op 11 april 2018. De Open Dag is voor zowel de jeugd als volwassenen bedoeld.

Jeugdspelers krijgen een leuke training van 18.00 tot 19.15 uur waar ze met spelvormen kennis maken met de sport en racketvaardigheid leren. Er staat een ervaren en gediplomeerd trainer voor deze groep. Ben je 8 jaar of ouder, kom dan een keertje meespelen om zelf te ervaren wat badminton inhoud!

Spelers vanaf 18 jaar zijn welkom vanaf 19.30 uur. Tot 21.00 uur wordt er gelabeld, zodat je gezellig met diverse leden op de banen wordt ingedeeld zodat je kan proeven aan zowel de sport badminton als de vereniging. Voor mensen die nog geheel onbekend zijn met badmintonnen hebben we eerste een korte introductie van de regels en zij kunnen onder begeleiding van een trainer de eerste slagen oefenen. Vanaf 21.00 is het vrij spelen tot 22.30 uur als daar nog energie voor over is zo’n eerste keer.

Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is wat sportkleding, waaronder goede zaalschoenen. Een racket is te leen bij de vereniging.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.amptmeijerbadminton80.nl.

Hopelijk tot ziens op onze Open Dag in de Kamphal te Wezep!

Geplaatst in Nieuws.