Kamphal deels dicht voor werkzaamheden

We hebben onlangs te horen gekregen dat wij de komende twee weken de Kamphal gedeeltelijk niet kunnen gebruiken. Dit was voor ons even een donderslag bij helder hemel. Gelukkig kunnen we in die periode van de ET-hal gebruik maken.

Wat houdt dit voor ons in?

  • De woensdagochtendgroep kan in de Kamphal blijven spelen, mogelijk op een ander stukje dan normaal, maar dat horen we wel van de beheerder.
  • De spelers die woensdagavond spelen kunnen op 30 mei en 6 juni niet in de Kamphal. Zij spelen in de ET-hal op de normale tijden. We kunnen daar gebruik maken van de hele hal, omdat daar minder badmintonvelden beschikbaar zijn dan in de Kamphal. Dit geldt voor zowel de jeugd als volwassen spelers.
  • Op 6 juni is het Ouder-Kind Toernooi, dat gaat gewoon door in de ET-hal.
  • Op 13 juni speelt iedereen dan weer zoals normaal in de Kamphal.

Wij zorgen dat de shuttles, labels en dergelijke daar dan zijn. Harmke, Saskia en Gerard zijn op 30 mei verhinderd, maar Vera en Casper zijn er rond de klok van 18.00 uur, zij begeleiden de jeugd en weten hoe de velden opgezet moeten worden. Als er problemen zijn, kun je dat bij hen aangeven.

Geef deze boodschap zoveel mogelijk door aan iedereen zodat iedereen naar de juiste locatie gaat. We zorgen er voor dat er woensdagavond een briefje bij de Kamphal hangt om iedereen naar de ET-hal door te verwijzen.

Als je hierover nog vragen hebt, kun je je tot een van de bestuursleden wenden.

Geplaatst in Nieuws.