Ouder-Kind Toernooi

Altijd al eens samen met je kind of een van je ouders willen sporten? Dan biedt Amptmeijer Badminton ’80 daar de ideale mogelijkheid toe. Op woensdag 6 juni organiseren wij het Ouder-Kind Toernooi voor alle duo’s die een keer badminton willen proberen.

De avond is van 18.00 uur tot 19.30 uur in ET-hal te Wezep (Rondweg 1). De bedoeling van de avond is om kennis te maken met de sport, onze vereniging en meteen actief mee te kunnen doen. Breng dus goede sportschoenen en sportkleding mee. Voor de rackets en shuttles wordt gezorgd.

Het idee van de avond is om in een duo van ouder/kind te spelen. Maar ook andere samenstelling zijn van harte welkom, zoals opa’s en oma’s met kleinkinderen, ooms, tantes, oudere broer of zus, buren, etc. Een duo bestaat dus uit een volwassene en een kind (vanaf circa 8 tot 18 jaar). Heb je niet een dergelijk samenstelling, maar wil je wel graag badmintonnen? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom!

Voor onze leden geldt dat de jeugd met een ouder kan gaan spelen en een volwassen lid bijvoorbeeld met een (klein)kind komt spelen. Iedereen is welkom om een avondje gezellig te gaan badmintonnen.

Amptmeijer Badminton ’80 is een recreatieve vereniging. Gezelligheid en sportiviteit staan hoog in het vaandel. Regelmatig worden toernooitjes georganiseerd waardoor nieuwe leden zich snel thuis voelen binnen de vereniging.

Amptmeijer Badminton ’80 speelt iedere woensdagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur en iedere woensdagavond vanaf 20.00 uur in de Kamphal te Wezep voor senioren. Op woensdagavond van 18.00 tot 19.30 uur is de Kamphal ook beschikbaar voor de jeugd in diverse groepen. Onder senioren wordt een ieder vanaf 18 jaar bedoeld.

Kijk voor meer informatie op www.amptmeijerbadminton80.nl. Jij komt toch zeker ook???

Let op! In andere uitingen heb je wellicht gelezen dat de locatie de Kamphal is, maar wegens onderhoudswerkzaamheden gaat het toernooi in de ET-hal plaats vinden!

Geplaatst in Nieuws.