Ouder Kind Toernooi

Op 6 juni hebben wij ons jaarlijkse Ouder Kind Toernooi gespeeld. Met zeven volle velden was de opkomst goed te noemen. De jeugd had hun ouders en zelfs een tante meegenomen. Ook waren er een aantal senioren spelers met hun (klein)kind. Een leuke groep die gezellig en fanatiek heeft gebadmintond en menig zweetdruppel hebben gelaten in de warme ET-hal. Gelukkig hadden we voldoende drinken mee voor meerdere korte pauzes zodat iedereen voldoende brandstof behield.

Aan het eind van de avond hebben we ook nog bekend gemaakt wie de competitiespeler van het jaar bij de jeugd is geworden: Ellemijn Bouma, van harte gefeliciteerd!

Al met al weer een succesvolle avond. Iedereen bedankt voor het meedoen en de vrijwilligers bedankt voor alle hulp!

Bekijk alle foto’s hier.

 

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.