Tweede team start seizoen ook met winst

Het tweede team TTL Wezep speelde zaterdag thuis tegen Zwolsche BC.

De samenstelling van ons team is licht gewijzigd t.o.v. vorig jaar, Thomas heeft ons team verlaten en Casper komt ons team versterken.

Ondanks de “mannengriep” van Joachim en wat kleine beginnersfoutjes konden de heren van Wezep de overwinning veilig stellen. De standen waren 21-19 en 21-13.

Bij de dames was het helaas een heel ander verhaal, de eerste set waren wij nog gelijkwaardig maar trok de tegenstander op het laatst de set naar zich toe. Helaas konden wij in de tweede set het tij niet keren en ook deze ging verloren. De standen waren 17-21 en 14-21.

Na de dubbels zijn de heren gestart met de singles, en Casper wist met groot machtsvertoon zijn wedstrijd te winnen met 21-6 en 21-10. Joachim moest er heel hard voor werken om zijn wedstrijd te winnen. Hij had een zware tegenstander die met diverse schijnbewegingen Joachim het leven zuur maakte. De standen waren uiteindelijk 19-21, 21-17 en 21-16.

Miranda kon de eerste set niet in haar spel komen en ze verloor deze met 7-21. De tweede set ging beduidend beter en bleef het gelijk opgaan, uiteindelijk net verloren met 18-21. Als laatste dame was Jacobien aan de beurt en dit werd een zware partij, eerste set ging gelijk op en moest er een verlenging aan te pas komen. De tweede set stond Jacobien binnen no-time tegen een achterstand aan te kijken die niet meer te overbruggen was. De derde set kwam Jacobien ook op een forse achterstand van 13-18, maar wist met veel inzet toch uiteindelijk deze wedstrijd te winnen. De standen waren 25-23, 5-21 en 22-20.

De mixen werden weer als laatste gespeeld en Joachim en Jacobien kwamen beide sets net te kort en verloren met 17-21 en 17-21. De andere mix ging beduidend beter en ze wisten deze makkelijk om te zetten naar een winstpartij met de volgende uitslagen 21-11 en 21-13.

De einduitslag is 5-3 geworden en dit is alvast een goed begin voor dit seizoen.

Volgende week spelen wij ook weer tegen een club uit Zwolle en hopen wij voorgaande resultaten voort te kunnen zetten.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.