Speed Date Badminton

Amptmeijer Badminton ’80 organiseert tijdens de Nationale Sportweek en de Week van het Badminton een nieuw evenement: Speed Date Badminton! Wij nodigen je uit om ook te komen en kennis te maken met de sport badminton op woensdag 19 september. Ons aanbod: Speed Date met Badminton = 100% succes gegarandeerd! Deelname is geheel gratis.

Deze avond wordt er van 20.00 tot 21.00 uur ‘gedate’ op de badmintonbanen van de Kamphal te Wezep. Er worden potjes van maximaal 10 minuten gespeeld, daarna wordt er gewisseld. Zo sta je 6x te spelen op diverse banen met steeds verschillende mensen. Hierdoor maak je snel kennis met onze leden en andere daters, je leert de vereniging kennen en je ervaart het hedendaagse badmintonspelletje.

Ben je zo groen als gras als het op badminton aankomt? Heb je vroeger gespeeld als recreant of competitiespeler? Vind je het gewoon leuk om een keer mee te spelen? Dan ben je van harte welkom! Het enige dat wij van je vragen is dat je ouder dan 18 jaar bent en dat je badmintonnen wilt proberen.

Na afloop van het daten is er de mogelijkheid om nog even te blijven spelen. De zaal is beschikbaar tot 22.30 uur. Ook voor de derde ronde nodigen we je uit om aan de bar nader kennis te maken en onder het genot van een drankje nog even na te praten.

Daarnaast is het op woensdag 19 september Open Dag bij ons. Sport je liever overdag? Dan kun je ’s ochtends komen spelen van 9.00 uur tot 11.00 uur. En de jeugd van 5 tot 18 jaar is ’s avonds welkom van 18.00 tot 19.15 uur. Dus er is voor iedereen wel wat te beleven binnen Amptmeijer Badminton ’80 op 19 september!

Geplaatst in Nieuws.