Uitslagen speelweek 1

Deze week is de competitie voor het seizoen 2018/2019 van start gegaan. Amptmeijer Badminton ’80 speelt met 5 senioren teams en 1 meidenteam.

De uitslagen zijn deze weer zeer positief waardoor alle teams goed van start zijn gegaan. Het eerste team Amptmeijer heeft de uitwedstrijd tegen Flevoland gewonnen met 2-6 gewonnen. Het tweede team TTL Wezep heeft thuis de winst van 5-3 gepakt tegen Zwolsche BC. Het derde team Amptmeijer speelde ook thuis en heeft met 6-2 gewonnen van BECA 2000. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen speelde uit tegen Hellas en heeft met een stand van 2-6 ook gewonnen. Het tweede herenteam Kamphuis heeft er thuis tegen BC Epe een gelijkspel uitgesleept. Het meidenteam Plus Van der Hoven heeft gelijkgespeeld in de uitwedstrijd tegen Putten.

Zaterdag 22 september spelen het tweede en derde team thuis evenals het meidenteam. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur in De Kamphal te Wezep. De teams vinden het leuk als je ze komt aanmoedigen! Entree is geheel gratis.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.