Meidenteam pakt eerste wedstrijd gelijkspel

Het meidenteam Plus Van der Hoven speelde zaterdag de eerste uitwedstrijd tegen Putten.

We gingen om 8:30 naar Putten toe, onderweg er naartoe was het heel gezellig en leuk. We waren er om 9:15 uur aangekomen en hebben even warm gelopen. Daarna hebben we kennis gemaakt en begonnen we eigenlijk meteen met spelen. De eerste dubbel was met Gwen en Faith, zij hadden helaas verloren. De eerste single werd door Lois gespeeld en zij heeft gewonnen.

De tweede dubbel werd gespeeld door Faith en Lois, zij hebben verloren. De tweede single werd door Gwen gespeeld en heeft ze jammer genoeg verloren.

De laatste dubbel moesten Gwen en Lois spelen, die hebben gelukkig gewonnen. De laatste single moest Faith en zij heeft gewonnen. Toen de wedstrijden klaar waren kregen we wat te drinken en hebben we nog even gezellig gepraat. Uiteindelijk hebben we gelijk gespeeld.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.