Tweede herenteam opent seizoen met gelijkspel

Voor het tweede herenteam Kamphuis begon de nieuwe competitie op zaterdag 15 september 2018. De wedstrijd werd in de Kamphal te Wezep gespeeld. Het team van BC Epe was de tegenstander.

Het tweede herenteam bestaat uit de volgende spelers,  Mark Veldman en de 2 ouwetjes Gerard Thomassen en Willem Burger. Nieuw in ons team is Hans Booij.

Hams Booij is de vader van Justin Booij, die vorig jaar onze vereniging kwam versterken. Hans was de missing link voor een tweede herenteam. Hans vroeg nog, “Wat levert mij dat op”. Op het antwoord: “Veel badminton en plezier”, ging Hans overstag.

Vandaag werd gestart met Gerard en Hans als eerste dubbel en Mark met Willem als tweede dubbel. Resultaat: winst voor Gerard en Hans en helaas verlies voor Mark en Willem (wel een 3-setter).

Vervolgens de singels. Dat was verlies van de ouwetjes Gerard en Willem (Willem met weer een 3-setter).

Vervolgens werd de wedstrijd afgerond met de  derde dubbel Mark en Gerard en de vierde dubbel Hans met Willem. Beiden dubbels werden driesetters. Mark en Gerard wonnen terwijl Hans en Willem verloren in de derde set met 24-22.

Derhalve stand 4-4 in ons voordeel.

Want de ‘zogenaamde derde ronde’ (de drankronde) wisten wij wel duidelijk in ons voordeel te beslissen. Wat de derde ronde betreft proberen wij het eerste herenteam wel voorbij te streven. Dat zal best lukken, vooral omdat we met Hans in de strijd een medestander hebben gevonden.

Wist u trouwens dat Hans al  bijna een halfjaar lid is van onze club, maar dat hij steeds moest spelen met een label van gastspeler. En dat Hans na de wedstrijd twee labeltjes heeft met zijn naam. De een voor op het bord en de andere voor een fles Port. Ja dat rijmt.

Hierbij bedanken wij de trainer Rémon voor zijn tips, de steun van spelers van de andere teams en de supporters Karin en Ankie.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.