Uitslagen speelweek 2

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft de uitwedstrijd tegen Harderwijk gewonnen met 3-5. Het tweede team TTL Wezep heeft thuis gewonnen met 6-2 van Blauwvinger BC. Het derde team Amptmeijer 2 heeft ook thuis met 6-2 gewonnen, maar dan van ’t Veen BC. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen heeft gelijk gespeeld vrijdagavond in Harderwijk. Ook het tweede herenteam Kamphuis heeft vrijdag uitgespeeld en een gelijkspel behaald, maar dan WSV Badminton uit Apeldoorn. Het meisjesteam Plus Van der Hoven speelde ook thuis en zij hebben met 4-2 gewonnen van WSV Badminton.

Woensdagavond 26 september speelt het eerste herenteam thuis tegen Deto. De wedstrijd beging op 19.15 uur, kom ze dus aanmoedigen!

Zaterdag 29 september spelen het eerste team, tweede team, tweede herenteam en het jeugdteam thuis. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur in de Kamphal. Hiermee zijn alle banen bezet, dus er is veel badminton te bewonderen. Voor het jeugdteam is dit hun eerste wedstrijd in competitieverband. Kom onze teams aanmoedigen! De entree is gratis.

 

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.