Wederom winst voor eerste team

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde afgelopen vrijdag in Harderwijk. Ook het eerste herenteam was hier aanwezig. De drie banen werden gedeeld door de twee teams.

De heren beten het spits af. Zij speelden een goede wedstrijd en konden in twee spannende sets de wedstrijd naar zich toetrekken. De dames moesten erg in hun spel komen, maar speelden daarna een goede wedstrijd en konden de wedstrijd in een spannende driesetter winnen.

Gerald had een zware singel. Tegelijkertijd speelde Vera haar singel, zij wist de partij te winnen in twee sets. Joanne speelde een driesetter, maar zette haar eindsprint in de laatste set net te laat in. Rémon wist zijn partij in twee sets te winnen.

Met een 4-2 voorsprong zijn we gestart met de mixen. Rémon en Vera hadden een zware eerste set. In de tweede set winsten ze hun tegenstander beter onder druk te zetten en wisten zij de partij naar hun toe te trekken. Gerald en Joanne hadden een zware eerste set. In de tweede set kwamen ze beter in hun spel. Helaas konden ze dit in de derde set niet meer doorzetten.

Uiteindelijk een leuke avond met spannende wedstrijden en een verdiende 5-3 winst!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.