Eerste team heeft de winnende flow te pakken

Op zaterdag 29 september speelde het eerste team Amptmeijer 1 de derde wedstrijd van het seizoen. Thuis werd er gespeeld tegen het tweede team van BC ’70 Veluwe.
Rémon van de Werfhorst en Gerald van Dijk mochten aftrappen met de herendubbel. Ze speelden een prima partij en wonnen in twee sets. De dames Vera van Dijk en Joanne Van den Heuvel hadden in de damesdubbel sterke tegenstanders. Na drie spannende sets wisten ze de winst helaas niet binnen te halen.
Na de dubbels werden de singles gespeeld. De eerste herensingle werd door Gerald in twee sets gewonnen. Vera wist ondertussen met sterk spel in twee sets de eerste damessingle te pakken. Rémon had een lastige tegenstander, na winst in de eerste set werden de tweede en derde set, en daarmee de wedstrijd, verloren. Joanne speelde ondertussen de tweede damessingle welke ze na twee sets goed spel wist te winnen.
Met een 4-2 voorsprong begonnen we aan de mix. Rémon en Vera speelden een sterke mix en wonnen de partij. Gerald en Joanne wisten er nog wel een driesetter van de maken maar konden de winst niet binnenhalen.
Hiermee kwam de eindstand op 5-3 winst voor de Wezepers. De volgende wedstrijd staat gepland op vrijdag 5 oktober. Dan wordt om 20.00 uur een uitwedstrijd gespeeld tegen Hellas uit Nunspeet.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.