Uitslagen speelweek 3

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft thuis tegen BC ’70 Veluwe gespeeld. Het team heeft met 5-3 gewonnen. Het tweede team TTL Wezep had deze week een ronde rust. Het derde team Amptmeijer 2 heeft met 2-6 de uitwedstrijd van Heerde gewonnen. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen speelde woendsdagavond thuis tegen Deto en heeft met een mooie 8-0 gewonnen. Het tweede herenteam Kamphuis speelde thuis tegen Harderwijk en heeft er wederom een gelijkspel uitgesleept. Het meidenteam Plus Van der Hoven speelde uit tegen Hellas in Nunspeet en heeft helaas met 6-0 van de sterke tegenstanders verloren. Het jeugdteam Plus Van der Hoven heeft niet gespeeld, de tegenstander heeft op het laatst de wedstrijd afgezegd, dus deze moet nog een andere keer worden gespeeld.

Volgende week worden op zaterdag 6 oktober weer een aantal wedstrijden thuis in De Kamphal gespeeld. Het tweede team, het meidenteam en het jeugdteam spelen thuis. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur, kom de teams aanmoedigen! Woensdagavond 3 oktober speelt het derde team om 19:15 uur thuis, ook zij stellen een beetje aanmoediging zeer op prijs.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.