Team 2 smurft naar tweede overwinning van het seizoen

Zaterdag 23 september mocht het tweede team TTL Wezep weer aantreden voor haar tweede wedstrijd tegen Blauwvinger BC uit Zwolle. Omdat Casper andere bezigheden had, heeft hij Gerald bereid gevonden om in te vallen. Gerald was nog wel een beetje moe, want hij had vrijdagavond ook al met zijn eigen team gespeeld. Ook Joachim had er al een hele middag met de buren opzitten, hij was er zelfs een beetje blauw van uitgeslagen….

Joachim had maar eens een leuk kleurtje in zijn haar gedaan.

Dat gezegd hebbende smurfen we nu maar even naar de wedstrijd zelf. De mannen kwamen er net niet lekker in, de scherpte ontbrak en ze zagen hun wedstrijd eindigen in verlies. (17-21, 18-21) De dames hadden ‘s ochtend lekker rustig aangedaan en wonnen ontspannen met 21-17 en 21-11.

Daarna was het tijd voor de singles. De mannen beten het spits af. Gerald had het niet makkelijk en werd door zijn tegenstander alle hoeken en gaten ingestuurd. Maar uiteraard beheerste hij dit spelletje zelf ook en op conditie wist hij het uiteindelijk af te maken. Een hard bevochten 21-17 en 21-12 maakt een tussenstand van 2-1.

Gerald moet even bijkomen…

Ondertussen was ook Joachim begonnen aan zijn single, ondergetekende zag enkel dat hij niet zo blauw meer was. Ook hier een mooie winst van tweemaal 21-14. Daarna was het de beurt aan de dames. Jacobien stond lekker te spelen en wist wederom haar single te winnen met tweemaal 21-10. Miranda kreeg haar tegenstandster niet onder controle en verloor met 12-21 en 15-21. Tussenstand 4-2!

Tijd voor de mixen… Bij Jacobien en Joachim ging het dit keer een stuk beter zonder de mannengriep. Met een soepele 21-13 en 21-10 trokken zij de partij naar zich toe. Miranda en Gerald hadden nog niet eerder samen gespeeld, maar naar mate de wedstrijd vorderde kwamen zij er toch aardig in. De eerste set een krappe 23-21 en de tweede set 21-16. Eindstand 6-2, team 2 doet goede zaken voor het klassement!

 

 

Even genieten van onze (wellicht tijdelijke) eerste plek.

Volgende week gaan wij van een weekendje rust genieten, alvorens we ons opmaken voor wedstrijd 3. Dan staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma en hopelijk is onze jonge vriend Casper dan ook weer van de partij!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.