Tweede herenteam verliest zware strijd

Woensdag 3 oktober jongstleden hebben wij van het tweede herenteam Kamphuis een uitwedstrijd gespeeld in Rheden. Helaas waren wij niet compleet; Gerard heeft namelijk nog steeds last van ouderdomsgerelateerde probleempjes. Tijdens een training dacht hij even 23 jaar te zijn, maar daar had hij zich flink in vergist. Gelukkig hebben wij wel een invaller kunnen vinden; Freddy Beelen! TIP: Mocht u ooit Freddy nodig hebben, vertel hem NIET dat hij een singel moet spelen, dan wil hij niet meer mee!!!

We hebben voorgesteld om 4-4 op te schrijven, en meteen aan de derde ronde te beginnen; echter voelde de tegenpartij hier niks voor. Wel als wij 6-2 zouden opschrijven… daar voelden wij dan niets voor, maar achteraf hadden we dat beter kunnen doen…

Met frisse tegenzin begonnen we aan de dubbels. Deze konden we tegelijk spelen, dus dat was wel lekker. Freddy en Hans speelden tegen Robby en Ruben. Ik kan echter niet zoveel over deze wedstrijd zeggen, want ik moest mijn ogen op mijn eigen veld houden. Ik wil namelijk geen straf van Willem. Ik kan u wel vertellen dat ze helaas hebben verloren met 21-8 en 21-10.

Willem en ik (Mark) hebben gespeeld tegen Hans en Paul. Ondanks bloed, vooral zweet en tranen hebben wij hier ook geen winst uit kunnen halen en gingen met 21-16 en 21-5 van de baan.

Nu begonnen de singels. Heel verbaasd vroeg Freddy: wat voor wedstrijden spelen we eigenlijk? En toen hebben we hem maar verteld dat hij ook een singel moest spelen. Als hij dat geweten had…!

Vol goede moed gingen Freddy en Hans de banen op. Voor Freddy pakte dit niet zo goed uit, 21 – 4 en 21 – 4. Wel knap, twee keer dezelfde score; maar helaas levert dat dan niks op. Maar met Hans ging het beter; hij versloeg Robby in een 3-setter. Het was een erg leuke wedstrijd om te zien; over de sportiviteit gaan we het maar niet hebben.

En opgelucht dat we waren, het werd in ieder geval geen 8-0’tje !!!

Willem en ik gingen toen de banen op; bij mij ging het écht niet goed (21 – 13 en 21 – 8 ). Rémon, geen straftraining toch? Willem heeft verloren met 21-13 en 21-19. De tweede set kwam hij mooi terug, maar helaas nét niet genoeg.

Na een korte break begonnen de laatste twee dubbels. Freddy en ik hebben 21 – 4 en 21 – 8 gespeeld. En Hans en Willem 21-5 en 21 – 9.  Toen maar gauw douchen en startte de welbekende derde ronde. Even dacht ik dat wij in een mixteam speelden, aangezien twee personen van de tegenpartij pas na de eerste ronde nootjes en drankjes binnenkwamen…

Ondanks het verlies hebben we een leuke avond gehad. Freddy, bedankt voor het invallen en de gezelligheid!!! Enne Gerard, rust nemen, we hebben pas 3 november de volgende wedstrijd.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.