Uitslagen speelweek 4

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft vrijdagavond uit gespeeld tegen Hellas in Nunspeet en heeft de wedstrijd met 2-6 gewonnen. Het tweede team TTL Wezep speelde zaterdag thuis tegen Trefzeker BC en heeft met 5-3 gewonnen. Het derde team Amptmeijer 2 speelde woensdagavond thuis tegen Barneveld en wist er een 6-2 zege uit te slepen. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen mocht maandagavond al uit naar Beca 2000 in Arnhem en is terug gekomen met een 2-6 winst op zak. Het tweede herenteam Kamphuis speelde woensdagavond uit tegen De IJssel en heeft helaas met 7-1 verloren. Het meidenteam Plus Van der Hoven speelde zaterdag thuis tegen het sterke Selby en heeft met 0-6 verloren. Het jeugdteam speelde hun eerste wedstrijd thuis tegen Genemuiden en heeft er een 2-6 stand uitgehaald met 1 speler minder.

De volgende wedstrijden worden door de Dutch Open en de herfstvakantie op 3 november gespeeld. Het eerste team, het eerste herenteam, het tweede herenteam en het jeugdteam spelen dan thuis. Het is dus volle bak op deze zaterdag.

Met een paar weken rust voor de boeg kunnen we de eerste tussenstand opmaken na een paar zeer succesvolle weken. Het eerste team vinden we terug op de tweede plaats. Het tweede team gaat momenteel aan de leiding. Het derde team staat ook bovenaan de lijst. Het eerste herenteam staat ook op de eerste plaats. Het tweede herenteam heeft het zwaar en staat op de zesde plaats. Het meidenteam bezet de vierde plaats. En na 1 wedstrijd is er voor het jeugdteam nog geen stand bekend. Let op dat deze standen een momentopname zijn, nog niet alle wedstrijden in de poules zijn bijgewerkt.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.