Eerste team pakt alweer de overwinning

Afgelopen vrijdag 5 oktober mocht het eerste team Amptmeijer 1 aantreden tegen Hellas 1 in Nunspeet.
Helaas was de teamsamenstelling niet compleet vanwege lichamelijke ongemakken van onze eerste heer Gerald. Gelukkig wilde Cornel van Dorp deze speelweek nog een extra wedstrijd spelen voor onze club. Daar waren we blij mee en via deze weg, nogmaals bedankt Cornel.
Cornel en Rémon mochten als eerste aantreden in de herendubbel en dit werd een moeizame wedstrijd. De eerste set zaten ze er nog niet in en verloren met 21-13. De tweede set veranderde het spel en dit konden ze goed doorzetten in de derde set met de standen 14-21 en 18-21. Voor Joanne en Vera was het ook een lastige dubbel. Zij wonnen de eerste set, maar raakten de tweede set in een dipje. Gelukkig was er de derde set om toch het punt binnen te halen met de standen 16-21, 21-14 en 14-21.
Een voorsprong van 0-2.
Nu was het de beurt aan Cornel, die al vele keren had gespeeld tegen de eerste heer van onze tegenstander. Het werd een mooie wedstrijd met lange rally’s, maar helaas een verliespunt met de standen 17-21, 21-14 en 21-15. Op de andere baan speelde Vera. Zij speelde een solide wedstrijd en won glansrijk met 4-21 en 10-21. Nu was het de beurt aan Rémon en Joanne om de punten binnen te halen. Joanne slaagde daar in met 16-21 en 13-21. Rémon had een moeizame singel en kon niet het spel bepalen. Zijn verliespunt kwam tot stand met de standen 21-17 en 21-9.
De tussenstand was nu 2-4.
De eerste mix van Vera en Rémon werd gewonnen met 14-21 en 13-21. De tweede mix van Joanne en Cornel werd ook gewoon met 19-21 en 13-21.
Eindstand: 2-6.
In verband met Dutch Open en de herfstvakantie hebben we de komende weken de tijd om ons op te laden en te trainen voor de volgende thuiswedstrijd tegen Ban op 3 november om 13.00 uur. Tot dan!
Geplaatst in Competitie, Nieuws.