Meidenteam verliest van sterke tegenstander

Zondag 6 oktober moesten wij (meidenteam Plus Van den Hoven) de wedstrijd spelen tegen Selby uit Soest.

Gwen, Hanna en Ellemijn moesten spelen.

We begonnen eerst met netjes de netten opzetten en kennis maken met het andere team. Ze waren heel vriendelijk, maar toen we ze zagen inspelen toen was het wel even slikken. Ze konden hard slaan! Niet normaal, een goed en sterk team.

Helaas hebben we daarom ook verloren. We hebben gevochten maar ze waren erg sterk. We hebben wel leuke potjes gespeeld want iedereen was wel heel aardig tegen elkaar.

We begonnen met een single. Gwen tegen Lize. Gwen heeft super gespeeld en gaf niet op. Helaas hebben we die verloren met de eerste set: 9-21 en de tweede set ook 9-21.

Daarna hadden we de dubbel van Hanna en Ellemijn tegen Wessel en Tim. Ze hebben hard gevochten maar het werd de eerste set 8-21 en daarna de tweede set 10-21.

Toen kwam de volgende dubbel van Ellemijn en Gwen tegen Lize en Wessel. Helaas ook deze verloren maar wel gezellig gespeeld met de eerste set 4-21 en de tweede set 9-21.

Als volgt moest Hanna singlen tegen Tim. Gevochten als een beest en heeft super erg haar best gedaan! Eerste set 4-21 en de tweede set 15-21. Ook verloren maar ze heeft super gespeeld.

Daarna hebben Gwen en Hanna een dubbel gespeeld tegen Lize en Tim.  Ze hebben goed gespeeld en nog best wat puntjes kunnen scoren. Eerste set 11-21 en tweede set 16-21. Ook verloren maar ze hebben er erg veel plezier aan gehad.

Als laatst moest Ellemijn singlen te Wessel. Ze heeft ook erg haar best gedaan en ook hier en daar ook wat mooie puntjes kunnen maken. Eerste set 11-21 en tweede set 12-21 verloren maar veel van geleerd.

Ondanks dat we hebben verloren hebben we het heel gezellig gehad en hebben ze ook goed en eerlijk gewonnen. We hebben heel erg ons best gedaan en gevochten tot het einde. En ook nog is veel lol gemaakt en dat is het belangrijkste toch?

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.