Eerste team wint ook na een paar weken rust

Na een periode van 3 weken rust was het weer zover. De wedstrijdkleding werd weer uit de kast gehaald en aangetrokken voor de thuiswedstrijd tussen het eerste team Amptmeijer 1 en Ban 1. Een belangrijke wedstrijd voor de plaatsing in de competitie, omdat Ban 1 zich vlak onder ons eerste team heeft weten te plaatsen in de competitiestrijd.
De wedstrijd begon goed met winst in beide dubbels. In de singles werd het 50/50, 2 punten winst en 2 punten verlies. De winst werd uiteindelijk besloten in de mixen. Wij wisten hier nog een punt winst te behalen waardoor de eerste wedstrijd tegen Ban 1 werd afgesloten met een mooie winst van 5-3.
Deze wedstrijd zijn er veel 3 setters gespeeld, wat  betekend dat de spelerssterkte dicht bij elkaar lag. Bent u nieuwsgierig naar de  uitslagen per wedstrijd? U kunt deze hier vinden.
Op naar volgende week, waar wij het op mogen nemen tegen Zeewally.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.