Meidenteam incasseert verlies

Afgelopen zaterdag 3 november moest het meidenteam Plus Van der Hoven spelen tegen Zeewally in Zeewolde. We hebben helaas verloren maar het team was erg leuk om tegen te spelen.

We kwamen aan in de sporthal en we hebben even kennisgemaakt, snel omgekleed en toen konden we beginnen.

De eerste dubbel waren Faith en Ellemijn tegen Ellis en Mieke. Erg hun best gedaan en moesten nog inkomen dus helaas de eerste set 21-12 en tweede set 21-15 verloren. De eerste singel werd gespeeld door Lois tegen Annali. Lois heeft goed haar best gedaan en ook nog mooie punten kunnen scoren. 21-15 eerste set. 21-8 tweede set, verloren helaas.

De tweede dubbel werd gespeeld door Lois en Ellemijn tegen Mieke en Annali. Die hebben samen goed gespeeld en de tweede set erg hun best nog gedaan voor punten Eerste set 21-9 tweede set 21-14 verloren. Daarna werd de tweede singel gespeeld door Faith en Ellis. Faith heeft snel gerend en goed gespeeld en heeft hier en daar gouden punten kunnen verdienen, helaas hebben we die ook verloren met: 21-10 en 21-5.

Toen was het de beurt aan de derde dubbel van Lois en Faith. Ze hebben goed geslagen en erg goed geprobeerd, helaas die ook verloren met 21-7 en 21-5. Tijdens de dubbel van Faith en Lois kwam er een baan vrij dus konden we op twee banen spelen. Dus toen kon snel de laatste singel van Ellemijn er tussendoor. Ellemijn heeft heel hard geknokt en goed haar best gedaan en gewonnen met 13-21 en 16-21.

Ondanks dat we hebben verloren met 5-1. Hebben we het ze niet cadeau gegeven. We hebben er allemaal erg om gevochten en erg ons best gedaan. Veel geleerd en lol gehad. De tegen partij was er vriendelijk en gastvrij. We hebben erg veel met elkaar gelachen en dat maakt toch maar weer dat het een mooie wedstrijd was.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.