Tweede team laat punten liggen in Hasselt

Het tweede team TTL Wezep speelde zaterdag 3 november uit tegen Allotria.

We waren onderweg naar het mooie Hasselt en waren vol goede moed om een geweldige wedstrijd te spelen. Eenmaal aangekomen bleek dit toch even anders te zijn.

We kwamen aan na een half uur zoeken in de mooiste sporthal van Hasselt. Warme koffie met appeltaart bleek teveel gevraagd. Maar de tomtom kunsten van Joachim brachten ons waar we moesten zijn.

Omgekleed en wel stonden we klaar op het veld om de strijd aan te gaan. Als eerste mocht de dubbel van de heren van start gaan. Het volste vertrouwen was er bij de heren uit Wezep. Zij gingen ten strijde samen met het shirtje van Joachim, thermo wel te verstaan! Want zonder warmte ben je nergens, in de spieren dan. Dit bleek ook uit een fantastisch overwinning, wat maakt zo’n shirtje een verschil he. De warmte maakte zelfs de tegenpartij een beetje hitsig waardoor er met zwepen geslagen werden, met een zweepslag ten gevolge. We denken nog na aan de tegenpartij.

Na de heren dubbel stonden de dames klaar, hier maken we verder geen woorden aan vuil. Verlies punt.

De dubbels waren snel weer vergeten dus door naar enkels. Casper mocht beginnen, gelukkig was het de avond ervoor rustig geweest anders zou meneer er wat harder voor moeten werken. Het jonkie heeft zijn best gedaan en de winst zit dan ook diep in de zak.

Daarna was het de beurt aan Jacobien, Joachim en Miranda we kunnen hier veel woorden aan vuil maken maar dit doen we niet. Allen staken niks diep in de zak en het verlies was er helaas voor alle partijen.

Hierna was het de beurt aan de mix partijen. Jacobien en Joachim hadden een erg prettige winst, kwam zeker weer door het warmte shirtje van Meneer J. Casper kan dit shirtje de volgende keer beter ook even lenen want dit was een wanprestatie.

De uitslag was 5-3 voor de thuisploeg.

Op naar de volgende keer!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.