Tweede herenteam gaat voor degelijk gelijkspel

Vandaag, 3 november, speelde het tweede herenteam Kamphuis tegen Beca uit Arnhem. Een team dat enkele plekken hoger staat in competitie. Dus het was zaak de mouwen goed op te stropen.

Deze middag was de opstelling met Mark Veldman, Hans Booij, Willem en Alfred Scholten. Alfred ja, want onze gooood OLD Gerard Thomassen is nog steeds geblesseerd.

Van belang is te noemen dat het team wordt gesponsord door Tandartspraktijk KAMPHUIS, gevestigd aan de Stationsweg te Wezep. Henk Jan, kom eens langs want je support is hard nodig, ook je gezelligheid.

Hans en Alfred, mochten de spits afbijten in hun dubbel. Na een spannende driesetter, waar de schrijver niets van gezien heeft, trokken onze dapperen aan het kortste eind. Op hetzelfde moment waren Mark en Willem in de slag. Tot dusver nog niets gewonnen. Maar dit keer winst met maar liefst 21-16 en 21-10.

Vervolgens de singles:

De volgorde van partijtjes werden omgezet. Mark speelde en wist in een degelijke driesetter te winnen. Ook Willem trok van leer met winst in de 1e  set 27-25. Ja, ja niet slecht  voor die ouwe.

Maar dan komt het vervolg. Dat was minder en leverde een verlies op van 1-2. Alfred speelde op de plek van onze Gerard als 1e heer. Dat heeft hij geweten. Toeval was dat de 1e heer van Beca ook een invaller was, genaamd Ronald. Nou Ronald was geen beginneling. Onze Alfred verloor kansloos met 21-6 en 21-10.

Vervolgens waren onze kanonnen aan de beurt, namelijk Mark en Hans. Mark zijn start was matig, verlies 1e set, 21-16 van Martijn. Vervolgens maakte Mark gewoon korte metten met Martijn, dus 2-1 winst voor Mark. Onze Hans maakte het nog bonter. Hij versloeg zijn tegenstander Rene. Rene kreeg maar liefst 9 en 11 punten van Hans.

Stand 3-3. Hoe nu verder.

Mark en Alfred gingen ten strijde maar trokken aan het kortste eind. Hans en Willem wonnen met 21-16 en 21-18.

Dus einduitslag 4-4. Niet goed maar ook niet slecht.

Wist u trouwens dat Mark en vriendin Rianne afgelopen week op vakantie zijn geweest naar Griekenland. Wist u dat er toen in Griekenland een aardbeving plaatsvond. De oorzaak:  Weet ik niet, maar ongeveer op dat moment hebben Mark en Rianne zich verloofd. Jammer voor de Grieken, maar prachtig voor voor dit jonge stel.

Rest mij Alfred te bedanken voor zijn inzet.

Verder dank voor onze supporters Rianne (jaja de kersverse verloofde) Pa en Ma Veldman en onze trouwe Karin.

Tot de volgende keer.

Wanneer is dat? Nou heel makkelijk volgende week 10 november onze thuiswedstrijd tegen Kampen.

Een ieder is welkom. Ook Jeroen Stoel.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.