Dikke winst voor eerste herenteam

Na een aantal weken geen competitie te hebben gespeeld was het weer tijd om te badmintonnen. Ditmaal een thuiswedstrijd tegen Ban. Het was een drukke bedoeling in de sporthal. Vier teams om thuis te spelen, leuk dat de zaal helemaal vol is. Alle leeftijden door elkaar heen van rond de tien jaar tot over de zestig. Kortom een sport voor iedereen.
Onze mannen begonnen zoals gewoonlijk met de dubbels. Cornel en Layo hadden een flitsende start, de partij werd in twee sets gewonnen met 21-9 en 21-12. Albert en Jeroen hadden drie sets nodig om de winst naar binnen te slepen. De setstanden 21-8 16-21 en 21-15.
Buiten scheen lekker het zonnetje en zelfs voor aankomende week is er lente weer voorspelt. Maar goed binnen in de sporthal werd er gewoon doorgespeeld. Cornel won zijn partij in twee sets. Layo had ook twee sets nodig om te winnen.
Even heel wat anders tussendoor. Zijn jullie net als Layo ook zo zenuwachtig voor de komst van Sinterklaas? Layo wist het al precies, nog twee weken en dan is het groot feest.
Jeroen was ondertussen met zijn singelpartij bezig. De eerste set won hij met 21-14.
Albert en Jeroen besloten beide een drie setter te spelen. Jeroen speelde de volgende set standen 21-14 12-21 en 21-12. Dat betekent dus winst. Albert verloor helaas met 21-17 13-21 en 14-21.
Tussenstand 5-1 voor Wezep.
De laatste twee set punten werden ook naar binnen gelepeld. Eind stand 7-1 voor het herenteam Bakker Bestratingen. A.s woensdagavond spelen de heren thuis tegen Thiela. Beide teams voeren de ranglijst aan. We hopen op een leuke, sportieve en bovenal gezellige wedstrijd.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.