Off-day voor derde team

Het derde team Amptmeijer 2 mocht na de herfstvakantie op donderdagavond 1 november weer de rackets uit het stof halen om een potje te spelen in Apeldoorn. Vol goede moed gingen we heen. Alle vorige wedstrijden waren gewonnen met 6-2, dus dit moest minimaal geëvenaard worden.

De heren- en damesdubbel werden gelijk gespeeld, en waren ook tegelijkertijd klaar. Beide wedstrijden waren verloren. Maar dat was natuurlijk niet erg, want dan kan het alsnog 2-6 worden in ons voordeel.

Daarna werden de enkels gespeeld. Justin begon ijzersterk aan zijn eerste set en won deze goed. Sharon had wat meer moeite met haar tegenstander, maar won de eerste set wel. Justin won ook zijn tweede set goed. En dan kan Sharon natuurlijk niet achter blijven. Ook zij won haar tweede set. Thomas vond het daarna nodig om drie sets te spelen. De eerste won hij net aan, de tweede verloor hij hopeloos en de derde werd ‘m net niet. Helaas. Ook Eline lukte het niet om haar enkel te pakken.

Oké, dan mixen. Die 2-6 winst was niet helemaal meer mogelijk, maar dat weerhield ons er natuurlijk niet van om wel ons best te doen. De eerste set van de mix van Justin en Esmee werd gewonnen, de eerste set van Thomas en Sharon niet. De tweede set van de eerste mix werd verloren, waardoor er een derde set nodig was. De tweede set van de tweede mix werd helaas ook verloren. De derde set van de eerste mix werd helaas net aan verloren.

Het is dus uiteindelijk wel 6-2 geworden, maar dan de verkeerde kant op. Laten we het erop houden dat we als team een collectieve off-day hadden. Volgende week hebben we weer een uitwedstrijd op de donderdag avond staan. Misschien kunnen we er dan wat meer uit halen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.