Uitslagen speelweek 5

Na een pauze van 3 weken zijn we deze week weer verder gegaan met de competitie. En wat was het druk in de zaal zaterdag! Er speelden maar liefst vier teams thuis, dus alle banen waren in gebruik. Daarnaast was er ook nog aardig wat publiek zowel op de tribune als in de zaal om alle spelers aan te moedigen.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde thuis tegen Ban en heeft met 5-3 gewonnen. Het tweede team TTL Wezep speelde uit tegen Allotria en heeft met 5-3 verloren. Het derde team Amptmeijer 2 heeft donderdag uit gespeeld tegen Appoldro en heeft met 6-2 verloren. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen speelde thuis tegen Ban en heeft met 7-1 gewonnen. Het tweede herenteam Kamphuis speelde thuis tegen Beca 2000 en heeft er een 4-4 uitgesleept. Het meidenteam Plus Van der Hoven speelde uit tegen Zeewally en heeft met 5-1 verloren. Het jeugdteam Plus van der Hoven speelde thuis tegen Fairplay dac en heeft met 7-1 gewonnen.

Volgende week spelen het eerste team en het tweede herenteam thuis op zaterdag 10 november. Het eerste herenteam speelt woensdag 7 november thuis.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.