Fraaie overwinning voor meidenteam

Vandaag hebben we (meidenteam Plus Van der Hoven) gespeeld tegen Hercules J3. Ellemijn en haar vader hebben ons de heenweg en de terugweg gebracht. We hebben in de auto lekker muziek geluisterd. Eenmaal aangekomen was er nog maar 1 iemand van de tegenpartij. Om kwart over 2 zijn we begonnen te te spelen.

De eerste dubbel werd gespeeld door Ellemijn en Hanna. De eerste set is gewonnen met 21-14. De tweede set is met 17-21 verloren. De derde set is het 14-21 geworden. De tweede wedstrijd was een singel van Gwen. Ze hadden genoeg tellers dus Hanna speelde ook een singel. Bij Gwen is de eerste set gewonnen met 21-13. De tweede set heeft ze ook gewonnen met 21-12. Hanna heeft haar singel met een driesetter geƫindigd. Haar eerste set heeft ze gewonnen! De tweede set was ze een beetje moe, ze heeft deze verloren met 16-21. De derde set is het 21-19 geworden.

Toen gingen Ellemijn en Gwen dubbelen. Dit was twee-setter. De eerste hebben ze gewonnen met 21-13. De tweede set met 21-6. Ellemijn en Gwen hebben dus gewonnen. De laatste dubbel werd gespeeld door Hanna en Gwen. Dit was een twee setter. De eerste set werd gewonnen met 21-15. De tweede set met 21-19. De laatste enkel werd gespeeld door Ellemijn. De eerste set is gewonnen met 21-16. De tweede set is gewonnen met 21-18.

We hebben dus gewonnen met 5-1! In de auto gingen we evalueren hoe de wedstrijd ging. We hebben ook weer lekker muziek geluisterd. We denken dat we hebben gewonnen, omdat de smash en het korte opslag / netspel erg goed ging. De eindtijd was 16:20.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.