Zware wedstrijd voor jeugdteam

Het jeugdteam Plus Van der Hoven speelde vandaag tegen D’Overtoom.

We moesten naar Genemuiden. De familie Beusekamp had de leiding we verzamelden bij de Kamphal. Michel hoefde niet te spelen. Even later kwamen we aan in Genemuiden, we gingen naar binnen en het was even zoeken om de weg te vinden want er waren ook pingpong wedstrijden. Even later kwam het andere team.

Toen gingen we beginnen, de eerste wedstrijden waren eerlijk  maar de laatste was niet zo eerlijk. Want er een vrouw, een moeder van een jongen van de tegenpartij, maar die vrouw was heel partijdig. Het waren andere velden, korter en breder. De tegenstanders lieten ons heel erg lopen en ze konden goed smashen, en daar maakten ze ook gebruik van.

We hebben helaas alles verloren.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.