Gelijkspel voor derde team

Donderdagavond 8 november had het derde team Amptmeijer 2 de gevreesde wedstrijd tegen Gova. Op dat moment nummer 1, een positie die ons team voor langere tijd had aan gehouden. Maar vorige week hadden we niet al te best gespeeld en zakten we naar de derde positie. We hoopten natuurlijk in ieder geval een gelijk spel eruit te halen, maar de verwachtingen waren niet al te best.

De heren begonnen aardig goed. Verloren de eerste set met een stand van 19-21. Toch een aardig goede start. Jammer genoeg was dat niet voldoende en ze verloren de tweede met 12-21. De dames begonnen beter en wonnen de eerste set, door goed samenspel. De tweede werd het hun wat moeilijker gemaakt, maar ze wonnen gelukkig net de tweede set met 21-18. De stand is 1-1.

De eerste heren enkel was een indrukwekkende wedstrijd om te zien. Justin had zijn gelijke gevonden! Jammer genoeg krijg Justin last van zijn knie in de tweede set en verloor de wedstrijd in een drie-setter. Erg jammer, maar voor de kijkers een hartstikke leuke wedstrijd om te zien. Onze tweede heer Thomas had wat opstart problemen, maar kwam steeds beter in de wedstrijd en haalde hem binnen in een twee-setter. De dames hadden wat opstart problemen, maar beide dames wisten dat ze deze wedstrijden konden winnen en deden dat ook beide met een twee-setter. De stand is nu 4-2. Nu alleen de mixen nog!

De eerste mix van Sharon en Thomas was opnieuw leuk om te zien, zeker de eerste set die ze verloren met 19-21. Er was hoop, maar ze hadden een te sterke tegenstanders en verloren de wedstrijd. Jammer genoeg voor de tweede mix moest Justin zijn wedstrijd opgeven.

De eindstand is 4-4. Niet slecht!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.