Uitslagen speelweek 6

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft zich doen gelden door met 8-0 thuis van Zeewally te winnen. Hierdoor zijn ze weer wat dichter bij de nummer 1 Barneveld gekomen. Volgende week spelen beide teams tegen elkaar.

Het tweede team TTL Wezep speelde vrijdagavond uit tegen Flits BC. Zij zijn thuisgekomen met een 4-4 stand. Hierdoor staan ze op de tweede plaats, twee punten achter Flits.

Het derde team Amptmeijer 2 bracht donderdagavond een bezoek aan Gova BC. Ditmaal geen variant op de 6-2, maar een gelijkspel. Hierdoor staan ze op de tweede plaats met vier punten verschil op nummer 1 Gova.

Het eerste herenteam Bakker Bestratingen speelde woensdagavond al thuis tegen Thiela, de directe concurrent. Door met 5-3 te winnen staan ze nu 2 punten los op de eerste plaats.

Het tweede herenteam Kamphuis trad thuis aan tegen Kampen en moest met een 3-5 verlies van de baan af. De brengt ze op de gevaarlijke zevende plek in de poule.

Het meidenteam Plus Van der Hoven is vandaag afgereisd naar Utrecht om te spelen tegen Hercules. Ze hebben het andere team laten zien hoe goed ze zijn door te winnen met 1-5. Zij staan momenteel op de vierde plaats.

Het jeugdteam Plus Van der Hoven speelde uit tegen D’Overtoom in Genemuiden en heeft helaas met 8-0 verloren. Dit was voor hen nog de inhaalwedstrijd van 13 oktober, toen ze naar de Dutch Open waren.

Volgende week spelen het tweede en derde team, het meidenteam en het jeugdteam thuis. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur. Het gaat dus weer gezellig druk worden. Kom de teams aanmoedigen, ze kunnen alle steun nog gebruiken!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.