Tweede team verliest zware strijd

Vandaag 17 november mocht het tweede team TTL Wezep aantreden tegen onze tegenstanders uit het hoge noorden team GO! BC 5  uit Groningen. Helaas heeft deze middag niet gebracht waar we van te voren op gehoopt hadden.

De heren hebben een 3-setter gespeeld, nadat de tweede set nipt was gewonnen hadden ze al hun krachten verspeeld en helaas konden ze de tegenstander niet genoeg tegenstand bieden in de derde set. En is helaas deze partij verloren gegaan.

De beide dames zaten helaas niet goed in hun spel en helaas ontbrak het heilige vuur om de wedstrijd naar ons toe te trekken, deze ging dan ook in twee sets verloren.

Er waren gelukkig ook nog enkele lichtpunten te noemen, onze jongste aanwinst (Casper) heeft een uitstekende partij laten zien en wist deze in drie sets te winnen, met de laatste game een verlenging van 22-20.

Bij Jacobien ging het helaas wat minder vandaag en zij kon niet haar stempel drukken op haar wedstrijd en ook deze ging verloren in twee sets.

Joachim haalde zijn eredivisie niveau vandaag in de singel en werkelijk alles lukte in deze partij, hij had zelfs tijd om een bal tussen zijn benen door te spelen en vervolgens de rally te winnen. Afgetekend won hij dan ook met 21-16 en 21-9.

Miranda kon de eerste set goed tegenstand bieden tegen haar tegenstander, helaas ging deze set met de verlening verloren. In de tweede set kon ze haar goede spel niet vasthouden en deze ging met 11-21 verloren.

Bij een achterstand van 2-4 gingen we de mixen vol goede moed in om toch een gelijkspel eruit te slepen. Helaas is dit niet gelukt en gingen beide punten naar onze tegenstander uit het hoge noorden. Dat het geen 3-5 is geworden was een wonder.  Een bijna zekere overwinning van Joachim en Jacobien liep toch anders, bij een voorsprong van 20-14 in de derde game, kreeg onze tegenstander vleugels en wist deze set tegen alle verwachting in te winnen met 22-24.

Uiteindelijk moet het tweede team genoegen nemen met 2 punten. Volgende wedstrijd hopen we samen met onze trouwe supporters weer een beter resultaat te halen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.