Derde team laat punten liggen

Vandaag mocht het derde team Amptmeijer 2 de tegenstanders uit Wageningen verwelkomen.

Zoals gewoonlijk startten we weer met de herendubbel. Justin is geblesseerd en daarom viel Alfred bij ons in. De dubbel werd verloren met 11-21 en 17-21.

Esmee en Eline konden de dubbel ook niet met winst afsluiten en verloren met 16-21 en 13-21.

Met 2-0 achter begonnen we aan de singels. Alfred en Sharon speelden tegelijk, Alfred verloor in twee sets en Sharon kon wel beide sets winnen. Thomas won ook beide sets met twee keer 21-14. Esmee had haar eerste set met ruime cijfers gewonnen, maar de tweede set liep gelijk op tot 21-21, waarna Esmee een misstap maakte en niet meer verder kon. Stand was 4-2 achter. Dan maar voor gelijkspel.

De mix van Alfred en Eline werd verloren met 14-21 en 16-21. Thomas en Sharon speelden geen beste eerste set die ook met ruime cijfers werd verloren. Na wat tips vanaf de zijlijn werd de tweede set gewonnen met 21-19. De derde set ging gelijk op maar helaas kon Wezep niet aan het langste eind trekken. Derde set met 19-21 verloren.

Onze volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 1 december uit tegen Arnhem.

Alfred bedankt voor het invallen en Esmee beterschap!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.