Meidenteam verliest nipt

Het meidenteam Plus van de Hoven speelde gisteren een inhaalwedstrijd tegen Zeewally uit Zeewolde. Omdat we maar 2 uur de zaal hadden, moesten de wedstrijden snel achter elkaar gespeeld worden en waren er extra tellers ingezet.

Vandaag speelden we een wedstrijd tegen Zeewolde die verplaatst was van januari naar vandaag. Lois hielp mee met tellen zodat we 2 tellers hadden en meer wedstrijden tegelijk konden spelen. Na even warmlopen begonnen we meteen met spelen; Faith en Hanna begonnen met een dubbel en Gwen met een single. Faith en Hanna hadden verloren, Gwen had gewonnen. Daarna moesten Gwen en Hanna een dubbel spelen en Faith een single, die hadden we allebei verloren. Toen moesten Gwen en Faith een dubbel spelen en Hanna een single, die hadden we ook jammer genoeg verloren. Toen de wedstrijden afgelopen waren hadden we met ze alle nog gezellig wat gegeten. De tegenstanders waren aardig en de wedstrijden waren sportief.

Het verlies van 1-5 klinkt nu heel erg, maar de setstanden lagen vaak dicht bij elkaar en er zijn drie 3-setters gespeeld. Dus de beide teams waren zeker aan elkaar gewaard, waarbij onze meiden helaas net aan het korte eind trokken.

De volgende wedstrijd voor het team is op vrijdagavond 7 december tegen WSV Badminton in Apeldoorn.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.