Sterke start tweede helft seizoen team 1

Op zaterdag 1 december stond de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma voor het eerste team Amptmeijer 1. Na de eerste helft van het seizoen staat het team op de tweede plaats op slechts 1 punt achterstand van koploper Barneveld. In Wezep werd er gespeeld tegen Lelystad.
De wedstrijd ging goed van start met winst in de herendubbel. Invaller Cornel van Dorp en Rémon van de Werfhorst wisten na drie sets strijd de dubbel te winnen. Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel hadden in de damesdubbel twee sets nodig om de winst binnen te halen.
De singels gingen allemaal naar Wezep. Cornel had twee sets nodig evenals Vera. Rémon sleepte in de verlenging van de derde set de partij naar zich toe. Joanne won in twee sets haar singel.
Met een 6-0 voorsprong werd begonnen aan de mixen. Rémon en Vera speelden goed en behaalden het punt voor Wezep. Cornel en Joanne gingen erg gelijk op met de tegenstanders maar moesten helaas met twee keer 22-20 het punt aan Lelystad laten.
Hiermee kwam de eindstand op 7-1 winst. Koploper Barneveld won met dezelfde cijfers waardoor het verschil 1 punt blijft.
Op zaterdag 8 december wordt om 13.00 thuis gespeeld tegen de nummer drie van de ranglijst; Harderwijk. Dit team staat slecht 1 punt onder de Wezepers waardoor het een spannende wedstrijd belooft te worden!
Geplaatst in Competitie, Nieuws.