Meidenteam sprokkelt er weer een paar punten bij

Het meidenteam Plus van den Hoven speelde vrijdagavond 7 december hun uitwedstrijd tegen WSV Badminton.

Gwen, Hanna en Lois moesten spelen, de ouders van Hanna waren de begeleiders. We moesten om 19:00 uur spelen, maar we waren een beetje te vroeg, dus hebben we nog even bijgepraat. Precies om 19:00 uur zijn we begonnen met spelen, de tegenpartij had twee tellers dus dat ging lekker snel. De eerste dubbel moesten Hanna en Gwen spelen, die hebben helaas verloren. Lois moest de eerste singel spelen, die heeft helaas ook verloren. De tweede dubbel moesten Gwen en Lois spelen, gelukkig hebben zij wel gewonnen. De tweede singel moest Hanna spelen, die heeft helaas verloren. De laatste dubbel moesten Hanna en Lois spelen, die hebben ze helaas ook verloren. De laatste singel moest Gwen spelen, ze deed het goed en heeft gewonnen. We waren ongeveer 20:15 uur klaar. We kregen nog wat te drinken en zijn ons daarna gaan omkleden. Het was een gezellig avondje en hebben veel lol gehad, het werd uiteindelijk 4-2 voor de tegenstanders.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.