Eerste team sluit jaar af met winst

Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste wedstrijd van dit jaar gepland. Het eerste team Amptmeijer 1 mocht een ‘uitwedstrijd’ spelen op de vertrouwde eigen banen in de Kamphal tegen BC Veluwe 70. In verband met de blessure van Gerald hadden wij Cornel bereid gevonden om nogmaals bij ons in te vallen.

De heren begonnen met hun dubbel en speelden een goede partij waarbij zij in twee sets de wedstrijd wonnen. Op de baan ernaast speelden de dames van Wezep. Zij hadden er iets meer moeite mee en kwamen in de tweede set nog dicht bij maar dit was niet voldoende.

Cornel speelde een goede singel waarbij hij drie sets nodig had om in de verlenging zijn tegenstander te verslaan. Tegelijkertijd speelde Vera op de baan ernaast, zij verloor in drie sets. Rémon wist zijn tegenstander goed onder druk te houden en haalde zijn singel gemakkelijk binnen. Joanne speelde een goede partij waarbij het in de derde set nog spannen werd, ze wist ook een punt voor Wezep op het bord te zetten.

Met een 2-4 voorsprong door naar de mixen. Rémon en Vera wonnen de mix, de winst was binnen. Helaas verloren Cornel en Joanne. Eindstand 3-5.

Cornel, bedankt voor het invallen! Voor nu hebben wij even tijd om uit te rusten, de volgende wedstrijd staat gepland op 12 januari in de Kamphal.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.