Tweede herenteam verliest zware strijd

Op 14 december heeft het tweede herenteam Kamphuis een wedstrijd gespeeld in Harderwijk. Gerard kon zelf nog niet spelen in verband met een blessure, dus we hadden Adri meegenomen. We waren erg blij dat Adri meekon, ondanks zijn drukke privé leven. Hij is immers een tijdje geleden voor het eerst vader geworden en ook nog druk bezig met verbouwen! Verder hadden we Gerard en Karin meegenomen om ons bij te staan, ongewenst advies te geven en ons te supporten bij de derde ronde.

We begonnen aan de dubbels. Deze hebben we tegelijk gespeeld. We waren namelijk met 2 teams met in totaal 3 velden. Het was even eerlijk delen dus… Adri en Hans moesten het opnemen tegen Donny en Erik. De stand was 21-19 en 26-24. Adri en Hans waren dichtbij, maar hebben helaas de punt niet binnen gehaald. Mark en Willem hebben gespeeld tegen Jeffrey en Wout. Dit was een drie-setter. De eerste set hebben we verloren met 21-19. Na wat tips van onze supporter Gerard hebben we de tweede set met 14-21 gewonnen. Echter was de laatste set weer omgedraaid en wonnen zij met 21-12.

Snel vergeten en meteen door naar de singels!

Adri heeft tegen Wout gespeeld. De eerste set moest hij even opgang komen, en verloor met 21-13. De tweede set was die lekker op dreef maar helaas niet gewonnen (21-18). Nu was onze Shuttle Destroyer aan de beurt: Hänsel! Hij heeft een mooie partij gespeeld en ook een/onze enige punt binnengehaald! De standen waren 17-21 en 10-21. Mark speelde de derde singel. De eerste set heeft hij verloren met 21-9. Door wat simpele aanpassingen, ging het de tweede set een stuk beter. Helaas net niet genoeg en hij verloor met 22-20. Onze cowboy uit het Wilde Westen-Otterlo, had helaas ook wat moeite met zijn singel. Ik denk dat het te maken heeft met kerststress. Hij moet namelijk de volgende dag, vroeg in de ochtend, helpen met het opbouwen van de jaarlijkse kerstmarkt in Otterlo. Vorig jaar heeft hij niet geholpen met afbouwen, dus hij is natuurlijk bang dat hij dit jaar teveel hooi op zijn vork krijgt. Afijn, even terug naar het onderwerp: Willem heeft helaas verloren met 21-14 en 21-6.

Helaas hebben we geen punten meer gehaald in de laatste twee dubbels. Mark en Adri hebben verloren met 21-11 en 21-19. Hans en Willem hebben verloren met 21-14 en 21-15.

We gingen maar doen waar het beste in waren: douchen. En vervolgens vol frisse moed de derde ronde in. Deze hadden we bijna verloren, Hans ging namelijk de verkeerde kant op.

Adri bedankt voor het invallen! Goed om te horen dat je het spelen mist en dat je graag vaker wilt invallen… Tot woensdag!?

Geplaatst in Competitie, Nieuws.