Uitslagen speelweek 10

Deze week zijn de laatste wedstrijden van het jaar gespeeld en kan iedereen gaan genieten van de feestdagen en nog weer even flink trainen om in 2019 weer verder te gaan met de laatste vier wedstrijden. Alleen het eerste herenteam speelt woensdag 19 december nog een inhaalwedstrijd tegen Hellas.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde thuis de uitwedstrijd tegen BC Veluwe 70. Ze hebben de wedstrijd met 3-5 gewonnen. Het tweede team TTL Wezep hoefde deze week niet te spelen. Het derde team Amptmeijer 2 mocht thuis aantreden tegen Heerder BC. Na een spannende strijd hebben ze er een 5-3 winst uit weten te halen. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen speelde vrijdagavond uit tegen Deto. Helaas is er met 5-3 verloren. Het tweede herenteam Kamphuis mocht het vrijdagavond opnemen tegen Harderwijk en heeft met 7-1 verloren. Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde thuis tegen Hellas en heeft met 1-5 verloren. Het jeugdteam Plus Van den Hoven speelde uit tegen ZBC en heeft met 7-1 verloren.

Het eerste team speelt zaterdag 12 januari 2019 thuis tegen Hellas. Het tweede team speelt vrijdagavond 11 januari 2019 uit tegen Trefzeker BC. Het derde team reist op zaterdag 12 januari 2019 af naar Barneveld. Het eerste herenteam speelt thuis tegen BECA 2000 op zaterdag 12 januari 2019. Het tweede herenteam speelt ook thuis op 12 januari en neemt het op tegen WSV Badminton. Vrijdagavond 11 januari 2019 speelt het meidenteam uit tegen Selby. Het jeugdteam speelt ook thuis op 12 januari en dat is meteen de returnwedstrijd tegen ZBC.

Op 12 januari is het dus weer volle bak in de zaal, wat altijd erg gezellig is. Maar de teams kunnen zeker nog wat aanmoediging gebruiken om de nodige punten te pakken en nog te knokken om de kampioenschappen. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur in De Kampal.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.