Tweede team vindt nieuwe hobby

Het tweede team TTL Wezep had het voorrecht om naar het mooie maar oh zo verre Zwolle af te reizen. Het was een leuke en gezellige rit naar de sporthal van Hogeschool Windesheim. Het was even zoeken maar ons oog zag al snel een mooie sportkantine… en ja hoor de sporthal stond erachter. Toen we eenmaal compleet waren konden we het niet laten om nog een bak koffie te halen. Het is ondertussen een mooie gewoonte aan het worden. Maar we hebben natuurlijk ook een team met wat mensen die al op leeftijd zijn. Dus die moeten eerst even op gang komen.

Maar helaas ondanks de lekkere koffie en de goede sfeer die er natuurlijk altijd is, waren we net maar dan ook net niet sterk genoeg. We verloren 6 van de 8 wedstrijden. Dat was een tegenvaller. Maar van 5 van de 8 partijen die gespeeld zijn waren in drie sets gespeeld. Of we willen gewoon een record halen met ze allen of we houden te veel van onze sport. Maar ik denk dat we ons erbij neer moeten leggen dat het gewoon hele leuke partijen waren en dat we erg van onze nieuwe hobby houden. Dat is natuurlijk, wedstrijden met drie setters verzamelen. Hopelijk gaan we de volgende keer dan ook de drie setters winnen. Want dat maakt de nieuwe hobby toch een stuk leuker.

Om toch maar te vieren dat we zo goed ons best hadden gedaan gingen we na afloop nog naar de kebabzaak. Dit was een top afsluiting van de avond. Maar ook voor Jacobien want die speelt dit seizoen niet meer. Ze is namelijk zwanger en zal dan niet meer kunnen spelen na de kerstvakantie.

Oftewel een hele goede reden om het af te sluiten bij de kebabzaak in Zwolle.

De standen van de wedstrijd zijn hier te lezen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.