Derde team boekt verlies

Het derde team Amptmeijer 2 mocht aantreden tegen Veenendaal. Omdat Justin nog niet kan spelen hebben we Alfred weer meegenomen. Dat was goed bevallen de vorige keer, dus mocht hij nog een keer invallen. Esmee kon helaas ook niet spelen, ze had net voor de wedstrijd enorm last van haar nek gekregen. Maar natuurlijk was ze wel mee voor de broodnodige steun.

Vol goede moed begonnen Sharon en Eline aan de wedstrijd. Ze hebben dapper gestreden, maar helaas in twee sets niet gewonnen. De heren begonnen wat beter, de eerste set werd overtuigend gewonnen. Maar toen dachten Thomas en Alfred dat deze te makkelijk binnen zou zijn. De tweede en derde set zijn dan ook net aan verloren.

In de tussentijd was Sharon uitgenodigd om haar single te spelen. En dat deed ze goed. Deze wedstrijd werd in twee sets gepakt. Het eerste punt is in ieder geval binnen. Alfred mocht de eerste heren single spelen. De eerste set won hij. Hij vertelde, voordat de wedstrijden begonnen, dat hij het in twee sets wilde doen. Dus Alfred, je mag er nog maar 1 spelen! Dat lukte helaas niet, er moest nog een derde set gespeeld worden. En wat voor set. Hij speelde heel goed, maar de tegenstander was helaas net iets “te groot”. Thomas heeft ook drie sets gespeeld, hij verloor omdat de baan steeds groter werd. Eline heeft een goede pot gespeeld en netjes gewonnen in twee sets.

Ok√©, om in ieder geval nog wat schade te beperken is het noodzakelijk dat de mixen gewonnen worden. Thomas en Sharon speelden drie sets. De derde stonden ze 15-8 achter, maar ze hebben toch nog de wedstrijd weten te winnen. Alfred en Eline moesten opschieten, in 20 minuten moest de wedstrijd gespeeld worden omdat er daarna geen zaal meer was. De eerste set was spannend, er sneuvelde nog een racket van de tegenstander, maar ze konden ‘m helaas net niet pakken. Net als de tweede set. En toen was het ook al 4 uur.. We hebben 5-3 verloren.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.