Sinterklaasfeest

Woensdag 28 november was het weer tijd voor ons jaarlijkse Sinterklaasfeest.

De jeugd was net klaar met de warming-up toen er opeens twee Pieten de tribune op renden en hard met strooigoed de zaal in begonnen te gooien. Tijdens het inslaan deden de Pieten gezellig mee, terwijl onze voorzitter druk bezig was om de velden weer schoon te krijgen.

De bedoeling van de avond was dat iedereen een cadeautje meenam. Deze zijn door de Pieten willekeurig rondgedeeld. Vervolgens werd je ingedeeld op een baan en moest er worden gebadmintond. De pakjes liet je aan de kant staan. De winners van die partij mochten vervolgens als eerste kiezen welke cadeautje ze meenamen, en vervolgens de verliezers.

Zo heeft de jeugd diverse potjes gespeeld. Aan het einde van de avond mochten ze het cadeautje dat ze als laatste in de handen hadden openmaken. Daar kwamen allemaal leuke dingen uit, van spelletjes tot snoepgoed. De kinderen waren allemaal dik tevreden met hun nieuwe aanwinsten. Ook kregen ze allemaal nog een lekkere chocoladeletter uitgedeeld.

Om 20:00 uur begon het feest ook bij de volwassenen. De opkomst was dit jaar helaas wat minder, want er was een team uit aan het spelen, er waren wat zieken en geblesseerden. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ook hier werd op dezelfde manier gespeeld en het ging er af en toe nog aardig fanatiek aan toe! Aan het einde was het tijd om alle bonte pakjes open te maken en ook hier kwamen er weer vele leuke dingen tevoorschijn.

Tussendoor heeft iedereen wat te drinken kunnen pakken en kunnen smikkelen van het strooigoed. Al met al was het weer een gezellige avond.

Vond jij het ook leuk? Schrijf dan alvast 4 december 2019 in je agenda!

Bekijk alle foto’s hier.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws, Recreanten.