Open Avond jeugd

Badminton staat bekend als een leuke bezigheid voor op vakantie. Maar wist je dat het beoefenen van de sport veel meer inhoud? Amptmeijer Badminton ’80 heeft daarom een filmpje ontwikkeld om iedereen kennis te laten maken met de echte badmintonsport: https://www.youtube.com/watch?v=kIMPAxerNiA. Lijkt jou dit ook wel leuk? Dan ben je van harte welkom bij ons op de vereniging, bijvoorbeeld tijdens onze Open Dag op 9 januari 2019. De Open Dag is gericht op de jeugd en vindt plaats in de Kamphal.

Jeugdspelers krijgen een leuke training van 18.00 tot 19.15 uur waar ze met spelvormen kennis maken met de sport en racketvaardigheid leren. Er staat een ervaren en gediplomeerd trainer voor deze groep. Kom meespelen om zelf te ervaren wat badminton inhoud!

Kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom. We hebben verschillende groepen, waarbij je op leeftijd en sterkte wordt ingedeeld in een trainingsgroep. Op speelse wijze maak je kennis met de sport, waarbij gezelligheid en sportief bezig zijn voorop staan.

Amptmeijer Badminton ’80 biedt de eerste drie lessen gratis aan. Daarna dienen de kinderen lid te worden. Bij het lidmaatschap krijgt het kind gratis een eigen racket van de vereniging. Dit betreft een normaal racket. Kinderen houden dit racket tegoed tot het moment dat ze er aan toe zijn met dit racket te spelen.

Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is wat sportkleding, waaronder goede zaalschoenen. Een racket is te leen bij de vereniging.

Kun je niet op 9 januari tijdens de Open Avond? Geen probleem, kom dan op een andere woensdagavond, er is altijd ruimte om mee te kunnen spelen. En neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee, want samen sport is altijd leuker!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.amptmeijerbadminton80.nl.

Hopelijk tot ziens op onze Open Dag in de Kamphal te Wezep!

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.