Nieuwjaarstoernooi 2019

Volgens traditie spelen we altijd de eerste woensdag van het nieuwe jaar het Nieuwjaarstoernooi, wat ook dit jaar weer het geval was op 2 januari. Een goede start van het nieuwe jaar, meteen lekker sportief bezig om al die oliebollen weer kwijt te raken.

De avond begon voor Gerard al goed. Hij dacht dat we nog jeugdtraining hadden en stond om kwart voor zes al bij de Kamphal. Hij was even vergeten dat het nog vakantie was… In elk geval een goed voornemen om op tijd aanwezig te zijn!

Dit jaar speelden we met 28 man op 5 banen in poule verband. Er werd zeer fanatiek om de punten gespeeld, dus dat beloofd nog wat voor de rest van het seizoen/jaar. De foto’s van de competitiespelers zijn veelal mislukt, want ze staan geen moment stil! Goed bezig, jongens! Maar ook de recreanten liepen hard over de baan om alle shuttles weer terug te slaan.

In anderhalf uur tijd zijn er weer aardig wat zweetdruppeltjes gevallen. Na afloop zijn we met z’n allen gezellig aan de bar gaan zitten voor de borrel. Na weer een prachtige speech van Gerard (we hoefden maar een paar dingetjes te corrigeren) hebben we gezamenlijk op het nieuwe jaar geproost: op een prachtig badmintonjaar, hopelijk met wat kampioenen, maar vooral veel sportiviteit en gezelligheid!

Er is natuurlijk niet voor niets zo flink gebadmintond, daar hoort ook een prijsuitreiking bij. Op de eerste plaats is Willem geƫindigd. Vlak daarachter op de tweede plaats staat Dirkina, gevolgd door Joachim op de derde plaats. Dit jaar geen prijzen, maar alle lof voor de winnaars!

Henk-Jan Kamphuis als sponsor van het tweede herenteam is ook nog even langs geweest om ons allen een gelukkig nieuw jaar te wensen.

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door Gerrit Sleurink namens de Stichting VZK Kantine. We hebben weer lekker van de hapjes gesmuld! Maar ook de rest van het jaar verzorgd hij ons altijd op uitstekende wijze. Namens de vereniging hebben we hem dan ook een cadeautje kunnen aanbieden.

Bekijk alle foto’s hier.

Geplaatst in Competitie, Nieuws, Recreanten.