Uitslagen speelweek 11

De vakantie zit er weer op en alle teams moesten deze week weer aan de bak. Er zijn nog maar een paar weken te gaan, dus laten we kijken naar de uitslagen van deze week en de standen in de competitie. Want een aantal teams hebben nog uitzicht op het kampioenschap.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde thuis tegen Hellas. Ze hebben er een fraaie 7-1 winst uit weten te slepen. Ze lopen hierdoor 2 punten in op de koploper Harderwijk, die maar 5 punten erbij krijgt deze week.

Het tweede team TTL Wezep mocht vrijdagavond uit naar Dalfsen om tegen BC Trefzeker te spelen. Ze hebben hard om de punten geknokt, maar hebben uiteindelijk alles eerlijk verdeeld met een gelijkspel. Ze behouden hiermee hun derde plaats.

Het derde team Amptmeijer 2 speelde uit tegen Barneveld en heeft met 5-3 verloren. Dit brengt ze voorlopig op de vierde plaats.

Het eerste herenteam Bakker Bestratingen nam het thuis op tegen BECA 2000 en hebben er ondanks de blessure van Layo een 7-1 winst van weten te maken. Dit brengt ze voorlopig op de eerste plaats, maar hun concurrent voor de eerste plaats (toevallig ook Harderwijk) moet zondag nog de wedstrijd spelen.

Het tweede herenteam Kamphuis speelde thuis tegen koploper De IJssel. Helaas hebben ze met 0-8 verloren. Hiermee houden ze hun zevende positie vast.

Het meisjesteam Plus Van den Hoven speelde vrijdagavond uit tegen koploper Selby. Ze hebben kansloos met 6-0 verloren. Ze staan veilig op een vijfde plaats in de poule.

Het jeugdteam Plus Van den Hoven speelde een thuiswedstrijd tegen ZBC. Dit brengt hen op een vijfde plaats.

Volgende week spelen het tweede en derde team, evenals het meisjesteam thuis. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur in De Kamphal. Kom ze aanmoedigen!

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.